Telelaga

Nå er endelig våren her, og aktivitetene i klubben er i gang for fullt. Vi har kurs med Kristina Madsen tirsdag 24.april og årets første Telecup 1.mai. Dugnad før stevnet har vi satt opp onsdag 25. april fra klokken 17, hvor vi håper så mange som mulig kan stille. Vi trenger dessuten som vanlig litt hjelp i løpet av stevnedagen,så hvis du skal og kan hjelpe til med noe, så gi oss gjerne beskjed. Klubbmesterskapet som var satt opp 6.mai er flyttet, t...il fordel for ett større stevne i samarbeid med Hørdur. Vi kommer tilbake med informasjon om dato o.l. 

Så nå er det bare å hive seg rundt og melde seg på kurs og stevner, og se fram til en aktiv og trivelig vår og sommer i Fákur.

Vil du delta på kurs, hjelpe til under stevnene eller om du har noen spørsmål, så kan du kontakte Monika på tlf 96043141 og mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller til Gunn Trude på tlf 90406002

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!