Styret

klubbmester 2014

Klubbmesterskapet vårt ble avholdt søndag 19. oktober, med ca 20 startende ekvipasjer. Vi fikk til og med en spontanpåmelding underveis da en rytter kjørte hjem og henta ny hest midt på dagen!  Arrangementet gikk knirkefritt, dels takket være god planlegging og godt forarbeid fra stevnekomiteen, og dels takket være en flott dugnadsinnsats fra mange frivillige.  Vi er stolte og takknemlige over å kunne konstatere at dugnadsviljen fortsatt er på plass i klubben vår! Det var også gøy å se at vi fikk mange påmeldte fra andre klubber, og ikke minst fikk vi fint besøk av profilerte ryttere fra Hekla!  Vi fikk også være debutarena for to flinke barneryttere fra Arvakur, de håper vi å se mere til i neste sesong.  Men Fakurrytterne hevdet seg meget bra i de ulike disiplinene, med seier i seks av de åtte disiplinene vi stilte i.

Fakurs klubbmester er den ekvipasjen som har høyest poengsum sammenlagt i en gangartsdisiplin og en tøltdisiplin, og dette året var det Ingrid Aanesen med Snarfari fra Vestre Eskedal som tok seieren - velfortjent og veldig gøy!  Ingrid og Snarfari var også sentrale i Vardens oppslag etter stevnet vårt 1. mai, og er nok en ekvipasje vi kommer til å se mye til fremover.  Gratulerer!

 

Vi takker Ragnhild Nielsen, Guro Kylling og Monika Jungnikel for god innsats i dommerbuene, og Trond Berglie for å ha loset oss igjennom arrangementet fra speakerplassen.

 

Resultatene finner du under Resultater i menyen.

 

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!