Nytt fra styret

hestefotoFotokurset blir delt inn i to deler, en teoridel og en praktisk del.

Kurset passer for alle, og det kreves ingen spesielle forkunnskaper.

På teoridelen vil vi gå igjennom grunnleggende prinsipper for fotografering, blenderåpning, lukkertid, ISO og sammenhengen mellom disse. Det er derfor en fordel at du har speilreflekskamera. Vi kommer også til å gå igjennom regler for komposisjon, lysmåling og hvordan man kan få vellykkede bilder under vanskelige lysforhold.

 

På den praktiske delen skal vi ut å fotografere hester, da skal vi selvsagt kun bruke manuelle innstillinger på kameraet. Smiler

Fredag 31/1: Kurset starter med teori fredag ettermiddag kl. 18.00 på Fákur sitt klubbhus på Gulset.  Ta med kameraet og bruksanvisning.

Lørdag 1/2: Møter vi opp kl. 10.00. Vi kommer tilbake til sted etter hvert. Vi avslutter lørdagen på klubbhuset, hvor alle kan velge ut to – tre bilder som vi i fellesskap evaluerer (hva er bra, hva kan gjøres annerledes etc.).

Det er fint hvis du har mulighet til å ta med en bærbar pc til lørdag ettermiddag.

NB! Vi kommer ikke til å gå noe særlig inn på etterbehandling av bilder i et fotoredigeringsprogram. Hvis det er flere som ønsker å lære mer om dette, kan vi sette opp en tema – kveld for etterbehandling.

Kurset er åpent for alle, uavhengig av klubb. Det er gratis for Fákur sine medlemmer, mens andre betaler 200 kr.

Påmelding sendes Monika Jungnikel, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 96043141, innen tirsdag 14.01.14

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!