Nytt fra styret

Vi må dessverre utsette klubbstevnet vårt, pga vansker med å få nok dommere. Det blir flyttet til høsten, vi kommer tilbake med dato så fort den er klar.

hestefotoFotokurset blir delt inn i to deler, en teoridel og en praktisk del.

Kurset passer for alle, og det kreves ingen spesielle forkunnskaper.

På teoridelen vil vi gå igjennom grunnleggende prinsipper for fotografering, blenderåpning, lukkertid, ISO og sammenhengen mellom disse. Det er derfor en fordel at du har speilreflekskamera. Vi kommer også til å gå igjennom regler for komposisjon, lysmåling og hvordan man kan få vellykkede bilder under vanskelige lysforhold.

 

På den praktiske delen skal vi ut å fotografere hester, da skal vi selvsagt kun bruke manuelle innstillinger på kameraet. Smiler

Fredag 31/1: Kurset starter med teori fredag ettermiddag kl. 18.00 på Fákur sitt klubbhus på Gulset.  Ta med kameraet og bruksanvisning.

Lørdag 1/2: Møter vi opp kl. 10.00. Vi kommer tilbake til sted etter hvert. Vi avslutter lørdagen på klubbhuset, hvor alle kan velge ut to – tre bilder som vi i fellesskap evaluerer (hva er bra, hva kan gjøres annerledes etc.).

Det er fint hvis du har mulighet til å ta med en bærbar pc til lørdag ettermiddag.

Invitasjon til klubbstevne

Vi vil ha ett medlemsmøte i klubbhuset vårt på Gulset den 24 april. Klokken 18.00
Vi håper så mange som mulig tar turen!

Planen er at vi treffes for å kunne snakke litt om løst og fast, noen forslag til temaer er f.eks. rekruttering og ønsker om aktiviteter. Ta gjerne kontakt med noen i styret dersom du har andre forslag, ellers er det selvfølgelig åpent for å ta opp ting der og da!

 I tillegg tenker vi å gjøre kvelden til en "bytte- og selgekveld" for diverse hesteutstyr, så ta med det dere har til overs!"

Det blir servert Pizza og brus

   
  bilde032                                                                                                         

Det ble avholdt årsmøte i NIHF 17 mars 2012 på Clarion hotell Gardermoen.
Fra Fakur var det to representanter, det var Monika Jungnikel og Linn Iren Myhre.
Referat kommer inn på NIHF sinde sider etterhvert, følg med der.


Det som er viktig å ta med er blant annet en oppfordring fra styret i NIHF om at alle som skal registrere hestene sine må sende inn alle papirer og betale alle regninger, det medfører en veldig vanskelig jobb for Nils Ole Gilde ved stambokontoret om dette ikke gjøres.

Det ble også bestemt på årsmøtet at fra og med neste år så kan medlemskontigenten innkreves av NIHF sentralt ikke av hvert lokallag. dette medfører en lettere jobb for kasserer i hvert lokallag. Dette er noe hvert lokallag kan bestemme selv. Mer informasjon kommer senere.      


Her er invitasjonen til pinsestevnet i Seljord.

Håper så mange som mulig fra klubben tar turen oppover, både med og uten hest... :) :)publikum1
Tone Fink Nordfonn og Linn Iren Myhre har vært på lokalagsmøte i NIHF i helga. der ble det blant annet diskutert litt landslagsreglement, eventuelt nordisk VM i 2015 i Herning (Danmark), og Pinsestevnet. 
Fakur har som vi ville beholdt vår dugnad som er dommerforpleining, vi håper på at mange kan sette av pinsen neste år og hjelpe til å gjøre dugnad og å ha en hyggelig helg der oppe både med og uten hest!!

Det var også en ekstern foredragsholder fra Norges Idrettshøyskole der som holdt et foredrag om hvordan alle kan bli bedre og de beste endra bedre, en del av det gikk ut på planlegging og evaluering av sin egen trening.


Vi fikk også en oppfordring om at alle medlemmer bør ha NIHF sin side som startsside på sin pc, fordi det da hver gang du slår på pcen på internett så kommer det "ett klikk" på NIHF sin side, og jo flere klikk vi har på den jo lettere er det å selge annonser på den siden.


Vi fikk også beskjed om at vi må oppdatere våre medlemslister, vi ønsker derfor at alle våre medlemmer sender inn fullt navn, maiadresse, og telefonnummer til Tone slik at hun kan oppdatere listene.


Vi har nå hatt fire Telecup stevner, det siste ble holdt nå i helgen på Søve og ble arrangert av Hørdur. Det er noen av Fakurs medlemmer som har vært med på alle fire, og mange som har vært med på en eller to!! Flott innsats :) :)  

Styret jobber for tiden med disse sakene:

- Telecup

- Dugnader

- Medlemsmøte med tema forebygging belastningskader

- Utarbeide nye vilkår for kåring av klubbmester

- Rabattkort MX Sport

- Snømåkings-avtale vinteren 2010-2011

Har du noe som bør tas opp i styret?? -bare å ta kontakt pr tlf, mail, osv...

  Telecupen blir  søn 13 juni kl 11.Smile

-den som skulle vært 25 april er avlyst.

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!