Medlemspresentasjon

Her står Mona med Gnod og Kjarkur, Tone med Kraftur, Natalie med Fluga, Mai-Britt og Susanne med Alli, Kreppa og Atlas, og Malin med Isafold og Glitnir som står her på vinteren. Her er det både tur- og konkurranseryttere, og de er ofte å se på ulike aktiviteter i regi av Fakur.

På Stall Løberg i Gjerpensdalen står det en hel liten flokk islandshester, 8 i alt, som tilhører Monika, Elise, Maria, Iselin, Kjersti og Berit, Mari og Ingrid. Disse hestene blir brukt både til tur og konkurranser, og koser seg på utegang hele året. Vi har også hatt gleden av å ha noen av hestene til Lofothest AS (www.lofothest.no) i flokken vår en periode, og gleder oss til å høre hvordan de får det videre!
På Løberg står det også oppstallet en rekke hester av andre raser, og stallen har flotte fasiliteter med bl.a. ridehall og stor ridebane. I tillegg er der fine turområder både sommer og vinter.

Stall Myhra er stallen til Tone, Kim, Teodor og lille Nila som ble født i oktober 09. Tone har drevet med hest i alle år, og var tidligere aktiv konkurranserytter.
Nå er det både turridning og avl som er aktuelt for dem, de har nå 6 hester...Med blant annet en avslhoppe og 4 unghester, hvor en av årshingstene fikk beste dom på unghestskue i 2011  :) :)

benteDette er stallen til Bente Nordhov. Hun har flere spennende "prosjekter", -ikke bare islendinger. Bente er en barket turrytter, og har bl.a. flere turer på vidda bak seg. Men Bente tar også turen innom konkurransebanen en gang i blant.

Stall Hyni er på gården til Mona, Torbjørn og Silje. Silje er aktiv konkurranserytter, og de driver litt med avl. De leier også ut stallplass til flere av klubbens medlemmer, og her finner vi en del av klubbens mest aktive konkurranseryttere og hester. De er en stor gjeng, og har egen bane og arragerer private kurs.

Stall Lundshagen er stallen til Silje og Rune. Silje har drevet med hest og vært medlem i Fàkur i "alle år".. Tidligere aktiv som konkurranserytter.

Stall Oterholt er nettopp gjenoppbygd, og her er det Arild som styrer. De har for tiden flere spennende hester, bl.a et par unghester. Arild har drevet med hest i "alle år", -og var i "yngre dager" aktiv på konkurransebanen. Han kan vise til både NM og EM!! Han er også en kjent og dyktig hovslager.

Stall Oterholt ligger utrolig fint til som utgangspunkt for endeløse turer. Og tur-riding er det som er mest givende for disse rytterne.

Stall Nykås er det Kathrine Nykås som styrer.
Her står det tre hester, Hænir som er Kathrines "gamle" øyesten, og Frøya og hennes føll.  Kathrine er endel å se på konkurransebanen med Frøya, og har også vært juniorleder.

Stall Groven har "alltid" vært tilholdsted for endel av klubbens medlemmer. Nå er det Nina, Janne, Kristine og Katrine som har hestene sine der. En allsidig gjeng, med interesse for trening, kurs, turer, og litt konkurranseridning.

Klikk på første bilde for fremvisning...