Medlemsmøter

Her kommer et lite "referat" fra medlemsmøte vi hadde på klubbhuset vårt på Gulset den 24 april :)

Vi hadde et hyggelig medlemsmøte på klubbhuset tirsdag kveld, med 18 fremmøtte i alt. Programmet var en del informasjon om løst og fast fra styret, samt at vi brukte en del tid på å snakke om gode tips for stevneridning – her var det en del nyttige innspill å få fra de mer erfarne rytterne i klubben! I forhold til konkurranser ble det også diskutert en del rundt dette med opprykk fra fritidsklasse til sport – og evt motsatt. Dette er helt klart noe vi må se nærmere på for å få klarhet i; styret tar dette med som en sak på neste møte.

Bare avbrutt av litt pizza- og kakespising, var vi i løpet av kvelden også innom litt nyheter fra NIHF, bl.a. om kontingentendringer derfra. Det ble også snakket litt om våre egne stevner, og medlemmene oppfordres til å komme med ønsker ang. disipliner til morostevnene. Styret informerte litt om planer for høsten. Det er bare å holde hesten og seg selv i form, for det blir mye aktiviteter: morostevner, klubbstevne, ridekurs og andre kurs! Alt annonseres selvfølgelig på hjemmesida underveis, så følg med! Kanskje prøver vi oss igjen med en Fákuravis også? Det ble også oppfordret til å ta turen til pinsestevnet i Seljord, der har vi ansvar for dommerforpleiningen.

Vi avsluttet med litt kjøp og salg av brukt hesteutstyr – noen dro hjem med mer enn da de kom, mens andre ble kvitt en del overflødig utstyr. Dette kan det nok hende vi fortsetter med som et fast innslag på medlemsmøtene .