Foreningen

En liten introduksjon...
Fakur er en liten klubb i nedre Telemark bestående av omkring 50 medlemmer, med stor lidenskap for islandshester. Klubben ble stiftet i 1978, og var en av de første islandshestklubbene i Norge. Vi var også en tid landets største. Men nå er denne medlemsmassen fordelt på flere klubber i Telemark. Organisasjonen er organisert under Norsk islandshest forening i Norge, som igjen er tilsluttet det internasjonale islandshestforbundet (FEIF). Vi er også tilsluttet Norsk Rytterforbund og Idrettsforbundet. Fàkur har vært med å arrangere både NM og WM. Dette har vi arrangert i samarbeid med de andre klubbene i Norge, og vi har arrangert det i Seljord der alle forhold ligger til rette for slike arrangementer.
Aktivtetene i foreningen er både tur-ridning og konkurranser. Fakur har eget bane-anlegg på Gulset i Skien med dressurbane, ovalbane og klubbhus.
  
Forholdet mellom menneske og hest er stort og omfattende - islandshest er et fag, og å arbeide med hest er en livsstil. Fakur består av mennesker med forskjellig bakgrunn, som går sammen for å utvikle kunnskap og glede ved bruk av islandshesten.

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!