Hjem

Fakur IslandshestforeningHva i all verden har skjedd med hjemmesiden til Fakur Islandshestorening? Svaret er rett og slett at den er blitt flyttet over til en ny versjon av publiseringssystemet. Samtidig har selve bakgrunnen til siden også blitt byttet ut.

Den tidligere siden laget jeg tidlig i 2008. Etter dette har hjemmesideløsningen blitt vesentlig forbedret. Versjonen som nå er i bruk, gjør det mye enklere å sette inn bilder for de som redigerer hjemmesiden.

Jeg har gjort en avtale med styret i foreningen om teknisk vedlikehold. Den nye versjonen har muligheter for gjøre dette på en raskere og sikrere måte enn tidligere. I tillegg er selve programvaren også sikrere i forhold til å unngå angrep og ødeleggelse.

For deg som besøker siden, er det også noen forbedringer jeg håper du setter pris på.

Noen av bildene i artikler, vil ha et lite forstørrelsesglass i nedre høyre hjørne. Bilder som har dette, kan en klikke på for å se en større versjon. Det er forresten den som skriver artikkelen (og setter inn bilde), som avgjør dette.

Bildegalleriet har også fått et løft - blant annet kan en enkelt få lastet ned bilde.

Søkefunksjonen er også vesentlig forbedret. Skriver du et søkeord i søkefeltet, vil gjennomsøkingen starte umiddelbart og treffene vises i et pop-up vindu rett under søkefeltet. Det er greitt å vite at søket gjelder alt innhold på siden - også det som er arkivert.

Noen råd for å lage en god hjemmeside

Det er viktig at en hjemmeside tar seg godt ut, og er interessant for leserne. Det er også viktig at ikke bare egne medlemmer, men også mulige kommende medlemmer finner noe interessant å lese. Noen råd i denne forbindelse:

  • Skriv mer enn korte meldinger - forsøk å la hver eneste sak bli artikkel.
  • Bruk minst ett bilde i hver eneste artikkel - men mindre det er gode grunner for det motsatte, for eksempel i stevneresultater.
  • Skriv reportasjer og fortell historier om det som skjer i foreningen.
  • Oppdater hjemmesiden ofte, og fjern eller arkiver det som ikke lenger er interessant. (Å arkivere betyr i denne forbindelse å flytte artikkelen til Arkiv som ses i høyre kolonne på flere av sidene.

Jeg takker for oppdraget, og håper den nye hjemmesiden vil bli til både glede og nytte. Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettbanner-2013

Nyheter fra Norsk Islandshestforening

Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

FEIF News

FEIF - International Federation of Icelandic Horse Associations

Kjøp og salg

Har du noe du vil selge - eller ønsker du å kjøpe noe?

Har du noe du ikke trenger lenger - eller ønsker du å kjøpe noe? Medlemmer i foreningen kan få laget småannonser. Skriv en tekst, ta gjerne med et bilde og send til webansvarlig!